Cautare

1276 de rezultate pentru "nr telefon" (2.97 secunde)
Si, oricum, nu putem da nici un fel de relatii prin telefon", a venit raspunsul de la Biroul Relatii Publice al unitatii din Pantelimon.
Isi schimba foarte des numerele de telefon si adresele de e-mail si efectiv poate sa innebuneasca oamenii cu stilul sau evaziv si tendinta de a ascunde detalii din viata sa.
Dar, pentru internet, mai bine folosesti un telefon", sfatuieste tanarul. Doar 200 de titluri digitale in librariile de in Romania Piata de carti digitale in limba romana e in perioada de pionierat.
Liderul PSD se afla in Germania, la un simpozion si a aflat prin telefon vestea matrasirii sale, considerandu-se "siderat" la auzul ei.
Fiecare aparat functioneaza intocmai ca un telefon, doar ca are tastele incorporate in...talpa incaltarii. Pretul unei astfel de perechi de pantofi este de 2.500 de lire sterline, scrie The Sun.
Utilizatorul se foloseste de GPS-ul din telefon pentru a localiza diferiti pokemoni pe o harta in lumea reala, iar cand ajunge la locul unde se afla creatura respectiva, porneste camera foto.
cei de la un capat al retelei au tastat un L (de la login) si apoi, prin telefon, au cerut confirmarea functionarii transferului de date de la cei de la celalalt capat al conexiunii.
Femeia este cea mai importanta fiinta din lume, mama si iubita, elemente fara de care intregul univers nu ar exista! Pentru programari sunati la nr. de telefon 021 233 91 12.
Geoana a catalogat drept "profund imorala si in mod cert anticonstitutionala" Legea statutului ofiteilor de informatii care permite acestora sa intre in orice locuinta, sa utilizeze orice masina sau orice telefon pentru a inlatura unele pericole iminente la adresa securitatii nationale.
Fosta consiliera a primului ministru Adrian Nastase, cea acuzata ca ar fi dictat prin telefon continutul stirilor de la TVR in perioada 2000-2004, a scos capul la Parchet in celebrul dosar al stenogramelor PSD, al carui secretar executiv a fost.
Concertul ia startul IN POD LA HISTORIA, de la ora 20.00. Pret intrare: 20 lei. Rezervari la telefon- 0722. 626.043
Cu doar 20 de lei, vei descoperi bogatia de arome ascunsa intr-o farfurie cu adevarat fastuoasa! Rezervari la telefon- 0722. 626.043
DJ Greeg te va tine in ritm iar dansatoarele braziliene te vor provoca la "rele" ! Primavara esti pe val, daca vii la carnaval! Rezervari la telefon: 0729.041.043
Aceasta zi va fi un prilej de bucurie pentru orice femeie cu primavara vesnica in suflet! Asadar, va asteptam de la ora 22.00 La Historia de Sudamerica! Rezervari la telefon- 0722.626.043
icoane vechi de 100 de ani - la 80 RON, obiecte de alama, bronz, argint, insigne, monezi, bancnote, tablouri, sfesnice - toate intre 5 - 50 RON, documente din perioada interbelica, poze interbelice - intre 10 - 30 RON, medalii, sifoane vechi - la 40 RON, glob pamantesc (dinainte de 1989) - la 20 RON, tacamuri vechi si chiar si un telefon vechi din perioada interbelica, din ebonita - la 90 RON.
Cel putin asta arata ultima imagine pe care realizatorul TV a postat-o pe contul personal de Facebook, in care apare cu un telefon mobil vechi in mana.
Pentru comenzi si detalii despre produse o gasiti la nr. de telefon 0753819062.
Emisiunea avea o mare audienta si, intr-una din zile, realizatorul, incantat, mi-a spus ca a primit un telefon de felicitari din partea Casei Regale si a fost rugat sa-mi transmita o invitatie la Versoix.
Dar apoi face public, in revista Arta plastica (nr.4, din aprilie 1957), ca Muzeul de Arta al R.P.R. ... - Prin prezenta urmare a solicitarii dumneavoastra inregistrata la Ministerul Culturii cu nr.
Iar cand simtea nevoia sa o sune pe fata de care era indragostit, ori renunta, pentru ca nu avea chef, ori intra in prima cabina de telefon.
google-analytics.com